Wat doe ik

Ontspannen helpt het reduceren van stress en is daarom goed voor je gezondheid.

In mijn praktijkruimte geef ik diverse massages om te ontspannen en fysieke en/of psychische klachten te verminderen. Dit kan door VoetreflexPlus therapie, waarbij ik de voeten en onderbenen masseer en behandel. Of een sport-ontspanningsmassage van nek- en rug gebied of juist de benen. Het gebruiken van Moxa (bijvoorbeeld bij een overtijdsbehandeling van een zwangerschap) of Cupping is een mooie aanvulling op een behandeling.
Ook zijn er behandelmogelijkheden voor de allerkleinsten door babyreflexologie.
Vanwege mijn achtergrond als fysiotherapeut kan ik behandelingen ondersteunen door het gebruik van Cure Tape.

Enkele massages geef ik over de kleding heen, bijvoorbeeld An Shen massage (hoofd-, schouder- en nekmassage) en stoelmassage. Deze laatste is ook uitstekend geschikt als bedrijfsmassage of bijvoorbeeld op een beurs.

De massages worden gegeven in een rustige omgeving.

Pak iets aan voordat het een probleem is. Schep orde voordat de chaos intreedt. (Lao Tse)

 

Massage producten Fit-werkt

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.