Fit Werkt!

Wat doe ik

In mijn praktijkruimte geef ik diverse massages om te ontspannen en fysieke en/of psychische klachten te verminderen. Dit kan door VoetreflexPlus therapie, waarbij ik de voeten en onderbenen masseer en behandel. Of een sport-ontspanningsmassage van nek- en rug gebied of juist de benen. Het gebruiken van Moxa (bijvoorbeeld bij een overtijdsbehandeling van een zwangerschap) of Cupping is een mooie aanvulling op een behandeling.
Ook zijn er behandelmogelijkheden voor de allerkleinsten door babyreflexologie.
Vanwege mijn achtergrond als fysiotherapeut kan ik behandelingen ondersteunen door het gebruik van Cure Tape.

Een enkele massage geef ik over de kleding heen, An Shen massage (hoofd-, schouder- en nekmassage). 
De massages worden gegeven in een rustige omgeving.

Pak iets aan voordat het een probleem is. Schep orde voordat de chaos intreedt. (Lao Tse)