Fit Werkt!

Fit-werkt in Arkel

 Annelies Rehorst Fit-Werkt

Annelies Rehorst – Hypnotherapeut en VoetreflexPlus Therapeut in Arkel en Gorinchem

Mijn naam is Annelies Rehorst en ik woon samen met mijn man en dochter in Arkel. Ruim 17 jaar heb ik als fysiotherapeut gewerkt in binnen-en buitenland. Na mijn buitenlandse ervaring wilde ik mij meer gaan verdiepen in het medische vraagstuk waarom iemand ziek wordt en/of hoe een blessure ontstaat. Nog belangrijker is natuurlijk hoe je op een effectieve wijze cliënten kunt helpen van hun klachten af te komen. Door interesse in de Traditionele Chinese Geneeskunde viel dit samen en een 3-jarige opleiding tot VoetreflexPlus therapeut was het logische gevolg.
In 2014 ben ik als VoetreflexPlus-therapeut afgestudeerd. Jaarlijks volg ik diverse bij-en nascholing.

In 2023 heb ik de opleiding tot Hypnotherapie Masterpractitioner gevolgd bij het HIN (Hypnose Instituut Nederland)

Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken.